уторак, 26. новембар 2013.

PROSVETLJENI



Prosvetljeni su medju nama.To su ljudi koje vaše srce odmah prepozna. Svojim rečima, delovanjem i energijom nas osvetljavaju donoseći svuda mir i nadu.

Kad mislite da dobro skrivate svoju brigu, prosvetljeni je onaj koji vas pita-šta te muči? Vaše srce uzimaju u ruke i nezno ga ozdravljuju, kao što majka neguje svoju bebu. Oni ne traze ništa za uzvrat. Ali vi ćete osetite potrebu da budete zahvalni i da im zahvalite. A to ćete nalbolje učiniti širenjem ljubavi, mareći za druge. Inspirisanjem drugih da čine isto ,kao što se veliki talas na vodi umnozava i nastavlja u bezbroj manjih.(Ripple Effect)
Prosvetljeni otvaraju drugima svoje srce, dajući deo sebe svakodnevno. Oni su velikodušni, lako opraštaju, hrabri su i uporni, otvoreni za čuda koja se dešavaju SADA.
Oni vas uče da ne dopustite da vam zivot prodje uzalud zato što suviše mislite na proslost ili na budućnost. Ziveći dan po dan, zivite ceo svoj zivot.
Prosvetljeni vas podsećaju da ništa nije stvarno gotovo dok ne prestanete da pokušavate.Oni će vam pomoći da se setite da ste i vi biće svetlosti,koje zasluzuje svu
Ljubav i paznju. Najbrze ćete dobiti ljubav ako je dajete,pa će vam je prosvetljeni neštedimice pruzati i to na način koji se čudesno uklapa sa vašim potrebama.
Prosvetljeni vam donose nadu, a nada daje cilj zivotu i svakom novom jutru.
Vaš zivot je vaša kreacija,pa je svaki dan nešto posebno. Iskoristite ga na najbolji način, tako da vam donese radost i sreću.Juče je sumrak koji bledi, sutra je bledi izlazak sunca,zato koristite današnju svetlost za širenje ljubavi i radosti.
Prosvetljeni vas podsećaju da ste specijalni i jedinstveni. Vaša vrednost je nesumnjiva. Ljubav na koju kao duša imate pravo pripada vama i vi je zasluzujete u potpunosti,bez obzira kakvo mišljenje imate o sebi.Svako na ovoj planeti zasluzuje isto-a misija prosvetljenog je da vam na to ukaze svojim sopstvenim ponašanjem.
Prosvetljeni su svuda i njihov broj raste. Pod uticajem smo njihove ljubavi i namere da pruze mir i lepotu svakom zivom biću. Oni ne biraju koga će voleti-to što ste vi-VI-je sasvim dovoljan razlog za ljubav.
U svom zivotu sam bila blagoslovena da srećem mnogo prosvetljenih. Moj krug prijatelja je Sunce, a ja se kao Zemlja okrećem oko njih.Tako mi dopustite da završim sledećim rečima:
„Preplivaj što više reka,popni se na što više planina,
Izljubi što više beba, prebroj što više zvezda. Više se smej,manje plači.
Što češće hodaj bosonog.
Jedi što više sladoleda.Vrti se na vrteškama.
Posmatraj što više zalazaka sunca.
Zivot se zivi usput“


Moja vam se duša smeši sljubavlju.

Maja I. Milosavljević

Нема коментара:

Постави коментар