среда, 26. јун 2013.

SVAKI TRENUTAK JEST NOVI POČETAK

Naša je snaga u sadašnjem trenutku. Nemojte misliti da stojite na mrtvoj točki. Promjene počinju u ovom trenutku, iz našeg uma. Nije važno koliko ste se dugo držali negativne sheme, ili ste bili bolesni, ili niste imali sreće u ljubavi, ili vas je mučio nedostatak novca i osjećaj samoprezira.
Sve to možemo početi mijenjati već danas. Vaš problem ne mora više za vas biti istina. On može nestati kao što je nastao. Na vama je da to učinite. Zapamtite: vi ste jedina osoba koja određuje svoje misli. Vi ste pokretač i autoritet u svom svijetu!
Vaše misli i uvjerenja iz prošlosti odredili su ovaj trenutak u kojem sada živite, a i sve što vam se prethodno događalo. Sve što sada odabirete da vjerujete, mislite i govorite, odredit će vaš sljedeći trenutak, sljedeći dan, mjesec i godinu.
Vi ste pokretač u ovome svome svijetu! Dobit ćete sve što odaberete misliti. U ovom trenutku počinje novi život. Svaki trenutak može biti i novi početak. Zato, pustimo da ovaj trenutak odmah i ovdje bude početak za vas.
Louise L. Hay

Нема коментара:

Постави коментар